Добре дошли там, където ще успеете да направите вашият сайт за не повече от колкото можете да дадете

Здравейте от мен. Казвам се Антон и от доста време работя в сферата на интернет програмирането. През годините започнах да откривам някои интересни особености на този занаят. На хората, които се занимават с него и на хората, които печелят от него. Щом сте попаднали тук е напълно възможно да попадате в някоя от изброените групи или да сте се запътили натам.

За какво ми е сайт?

Определено това е въпросът, който е добре да си зададете преди да се впуснете в онлайн приключението. Дали имате нужда да се представите пред света като основете своя блог. Дали искате да отворите тъй жадувания и модерен онлайн магазин. Или просто искате да си запазите някъде семейните снимки. Варианти много, но колкото са те, толкова са и стартовите позиции от които е нужно да тръгне човек.

С какво трябва да разполагам, за да изградя сам сайта си

На първо място ви е нужно добро настроение ;). Начална компютърна и интернет грамотност и малко свободно време. Но най-важното е да сте отговорили на предния въпрос. Трябва да имате идея, която да сте готови да развивате. Стартова позиция и отправна точка.

Окей! Нека започнем със сайтовете »